Manavgat Yangın Son Dakika Canlı : Son dakika haber... Manavgat'taki büyük yangında 2'nci gün ... : İşte antalya manavgat'ta yaşanan son dakika gelişmeleri.

Manavgat Yangın Son Dakika Canlı : Son dakika haber... Manavgat'taki büyük yangında 2'nci gün ... : İşte antalya manavgat'ta yaşanan son dakika gelişmeleri.. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat'ta yangın bölgesindeki son durumu anlatıyor. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit yaptığı son dakika açıklamasında, yangının çıkış nedeniyle ilgili de değerlendirmede bulundu. Muhittin böcek tgrt haber canlı yayına katılarak yangınla ilgili son durumu söyledi. Manavgat'ın hatipler mahallesi, merkez mevkiinde evlerin ve hayvan ağıllarının bulunduğu yerde çıkan yangın ortalığı küle çevirdi, yüzlerce küçükbaş. Manavgat yangın son durum canlı!

Peki, manavgat'ta yangın söndürüldü mü, kontrol altına alındı mı? Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Antalya manavgat'ta orman yangınında canlı yayınla son durum. Türk kızılay da manavgat'taki yangın bölgesine 25 kişilik afet uzmanı ve gönüllülerden oluşan ekip gönderdi.

Manavgat'ta sebze meyve deposunda yangın çıktı - Son ...
Manavgat'ta sebze meyve deposunda yangın çıktı - Son ... from i2.cnnturk.com
Gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit yaptığı son dakika açıklamasında, yangının çıkış nedeniyle ilgili de değerlendirmede bulundu. Ankara haberleri, ankara son dakika haberleri ve ulusal haberler de ankara masası'nda. 12:18'de ilk müdahale yapıldı, 13 dakika sonra. Antalya manavgat'ta orman yangınında canlı yayınla son durum. Dha muhabiri alparslan çınar ve kameraman burak yalman canlı yayında büyük tehlike atlattı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Antalya manavgat ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı.

Yangın, manavgat şelalesi'ne de 3 kilometre kadar yaklaştı.

Türk kızılay da manavgat'taki yangın bölgesine 25 kişilik afet uzmanı ve gönüllülerden oluşan ekip gönderdi. Antalya manavgat ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit yaptığı son dakika açıklamasında, yangının çıkış nedeniyle ilgili de değerlendirmede bulundu. Antalya manavgat'taki yangından yürekleri yakan yeni görüntüler! 12:18'de ilk müdahale yapıldı, 13 dakika sonra. Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın! Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediliyor. Yaz ayının gelmesiyle yangın vakaları da artmaya başladı. 5 ilde daha yangın çıktı. Manavgat yangın son durum canlı! Dha muhabiri alparslan çınar ve kameraman burak yalman canlı yayında büyük tehlike atlattı. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler.

Manavgat yangın son durum canlı! Manavgat yangınına müdahale devam ediyor. Canlı yayına yansıyan anlarda facianın eşiğinden dönüldü. 28.07.2021 15:51 | son güncelleme : Bekir pakdemirli orman yangını son dakika.

Manavgat'ta yangın sürüyor: İşte yaralı sayısı... - Son ...
Manavgat'ta yangın sürüyor: İşte yaralı sayısı... - Son ... from static.daktilo.com
Yangın, manavgat şelalesi'ne de 3 kilometre kadar yaklaştı. Son dakika | bakan pakdemirli acı haberi açıkladı! Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Haberler son dakika güncel spor ekonomi dünya sağlık magazin. Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir. Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni. Yaz ayının gelmesiyle yangın vakaları da artmaya başladı.

Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor.

Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Dha muhabiri alparslan çınar ve kameraman burak yalman canlı yayında büyük tehlike atlattı. Ankara haberleri, ankara son dakika haberleri ve ulusal haberler de ankara masası'nda. Manavgat yangınına müdahale devam ediyor. Alevlerin yerleşim yerlerine yaklaşması nedeniyle çok sayıda bina tahliye edildi. Yaz ayının gelmesiyle yangın vakaları da artmaya başladı. Bu da (manavgat'taki yangın) böyle bir şey olabilir dedi. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Antalya son dakika haberleri : Manavgat son dakika haber canlı yayındaydı. Gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın, manavgat şelalesi'ne de 3 kilometre kadar yaklaştı.

Gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Manavgat yangın son durum canlı! Manavgat'ın hatipler mahallesi, merkez mevkiinde evlerin ve hayvan ağıllarının bulunduğu yerde çıkan yangın ortalığı küle çevirdi, yüzlerce küçükbaş. Ankara haberleri, ankara son dakika haberleri ve ulusal haberler de ankara masası'nda. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü.

Türk Kızılay Manavgat'taki yangın bölgesine doğru yola ...
Türk Kızılay Manavgat'taki yangın bölgesine doğru yola ... from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı daha önce bu çapta yangın çıkmadı. Gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Canlı yayına yansıyan anlarda facianın eşiğinden dönüldü. Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda yangın çıktı. 17:55 manavgat'ta yangın nedeniyle tahliye edilen kalemler mahallesi küle döndü. Antalya manavgat'ta orman yangınında canlı yayınla son durum. 5 ilde daha yangın çıktı.

Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü.

İşte antalya manavgat'ta yaşanan son dakika gelişmeleri. Son dakika | bakan pakdemirli acı haberi açıkladı! 5 ilde daha yangın çıktı. Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın! Adana, mersin ve antalya'daki yangınlarda son durum ne? Son dakika | manavgat cumhuriyet başsavcılığı'ndan 4 ayrı noktada çıkan yangın ile ilgili soruşturma. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Manavgat'ın hatipler mahallesi, merkez mevkiinde evlerin ve hayvan ağıllarının bulunduğu yerde çıkan yangın ortalığı küle çevirdi, yüzlerce küçükbaş. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat'ta yangın bölgesindeki son durumu anlatıyor. Manavgat yangın son durum canlı! Haberler son dakika güncel spor ekonomi dünya sağlık magazin.

Posting Komentar

0 Komentar